Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Olajbogyós grissini

default user icon

Hozzávalók

  • 1,2 dl tej
  • 1 csipet cukor
  • 0,2 dkg porélesztő
  • 20 dkg liszt
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 marék fekete olajbogyó

Elkészítés

    1. A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukrot és az élesztőt. Hozzáadjuk a lisztet és a sót is, majd addig keverjük, míg össze nem áll. Ekkor beleöntjük az olajat, és addig gyúrjuk, míg magába nem szívja.
    2. Letakarva pihentetjük kb. fél órát, utána kis gombócokra osztjuk, és a gombócokból hosszú, nagyon vékony rudakat sodrunk.
    3. Arudakat sütőpapíros tepsire fektetjük és 200-220 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt ropogósra sütjük.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

    SZEZÁMMAGOS GRISSINI>>> 

    ROZMARINGOS GRISSINI>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin