Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olajban pácolt roston sült csirkemell

MME MME
4.4/5
egyszerű
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemelleket megtisztítjuk, nem túl vékony szeletekre vágjuk, kicsit kiütögetjük, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, majd bekenjük mustárral. Egy nagyobb tálba tesszük a szeleteket, öntünk rá annyi olívaolajat, hogy éppen ellepje, majd beletesszük az összezúzott fokhagymát, petrezselymet, a kakukkfüvet és a borsot. Ezután az egészet betesszük a hűtőbe, és egy napig állni hagyjuk.
A pácolás után forró serpenyőben (olaj nélkül, hiszen az van rajta bőven), vagy grillen kisütjük.

Megjegyzés

Én szoktam mellé paprika- vagy fokhagyma szószt készíteni. Úgy az igazi. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss