Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Októberi menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Októberi menüsorok minden napra!
Heti menü – 2011. október 24-30.

Hétfő

Előétel: Currys-tejfölös zöldségleves
Főétel: Rántott sajt hasábburgonyával, tartármártással vagy kedvenc savanyúságunkkal
Desszert: Csörögefánk
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini felfújt

Kedd egzotikus receptekkel

Előétel: Jalapeno krémleves
Főétel: Szezámmagos-bundás csirkefalatok édes-csípős mártással
Desszert: Papaya-szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pakora (indiai sült zöldség)

Szerda

Előétel: Csirkeaprólék-leves csigatésztával
Főétel: Serpenyős sertéskaraj zöldborsópürével, sült fokhagymával és répával
Desszert: Gyümölcsrizs
Vegetáriánus ajánlat: Francia sajtos makaróni

Csütörtök

Előétel: Orjaleves
Főétel: Finomfőzelék virslipörkölttel
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Finomfőzelék (liszt és tej nélkül)

Péntek

Előétel: Gyömbéres-narancsos sütőtökleves
Főétel: Túrós csusza
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Édes túrófelfújt

Szombat

Reggeli: Mazsolás kalács tejjel, tejeskávéval vagy kakaóval, ki mit szeret
Előétel: Fűszeres kelkáposztaleves
Főétel: Csirkebecsinált rizibizivel
Desszert: Palacsinta kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Waldorf saláta rozskenyérrel, könnyű fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Angolzelleres saláta almával és sajttal

Vasárnap

Reggeli: Halas szendvics sprotnival, citromszeletekkel, teával
Előétel: Brokkolikrémleves mozzarella falatokkal
Főétel: Balatoni borjúszeletek párolt rizzsel
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Egyszerű vacsora Rebeka módra
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol szezámmagos bundában

Heti menü – 2011. október 17 - 23.

Hétfő

Előétel: Tejszínes hagymaleves
Főétel: Pásztortarhonya paradicsomsalátával
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres zöldséges pizza

Kedd - ma magyar tájakon barangolunk

Előétel: Alföldi gombócleves
Főétel: Bükki sertéskaraj hasábburgonyával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Békési tojásos tök

Szerda

Előétel: Hagymaleves
Főétel: Mézes nyúl aszalt szilvával és diós árpagyönggyel
Desszert: Bögrés kakaós sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval

Csütörtök

Előétel: Tárkonyos-tejszínes raguleves
Főétel: Paradicsomos káposzta fasírttal
Desszert: Sajtos rúd
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposzta gombafasírttal

Péntek

Előétel: Őszibarack krémleves főzés nélkül
Főétel: Felvidéki sztrapacska
Desszert: Almás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás sztrapacska

Szombat

Reggeli: Bundáskenyér citromos teával
Előétel: Krumplikrémleves kéksajttal és zellercsíkokkal
Főétel: Pisztáciás csirkemell őszibarackkal
Desszert: Csúsztatott palacsinta
Vacsora: Vöröslencse pástétom friss kenyérrel, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Háromsajtos fondü

Vasárnap

Reggeli: Tökmagolajos túró rozskenyéren, paradicsommal
Előétel: Sertéscsülkös szarvasleves
Főétel: Pangasius provence-i fűszerekkel
Desszert: Házi krémes
Vacsora: Húsos táska
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyaragu sütőtökkel és rókagombával

Heti menü – 2011. október 10-16.

Hétfő

Előétel: Padlizsánkrémleves
Főétel: Csirkeszárny burgonyaágyon
Desszert: Citromkrém babapiskótával
Vegetáriánus ajánlat: Öntött karfiol

Kedd - ma látogassunk Portugáliába

Előétel: Portugál paradicsomleves
Főétel: Hal portugál módra
Desszert: Arroz doce (portugál tejberizs)
Vegetáriánus ajánlat: Portugál a la Rieger

Szerda

Előétel: Sárgaborsóleves
Főétel: Szilvás-gyöngyhagymás comb párolt rizzsel
Desszert: Nutellás túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos krumplileves tojással

Csütörtök

Előétel: Sajtleves sörös sült kenyérrel
Főétel: Rizses lecsó kolbásszal
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-rizses lecsó

Péntek

Előétel: Sütőtökleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-diós padlizsánkrém

Szombat

Reggeli: Humusz kétszersültön, friss gyümölcslével
Előétel: Körteleves
Főétel: Rakott krumpli
Desszert: Őszibarackos-szőlős túrótorta
Vacsora: Csirkemájpástétom pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás rakott krumpli

Vasárnap

Reggeli: Kenyérben sült tükörtojás, zöld teával
Előétel: Kókusztejes paradicsomleves korianderpesztóval
Főétel: Besztercei töltött liba
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Bíbor palacsintatekercsek gombakrémmel

Heti menü – 2011. október 03 - 09.

Hétfő

Előétel: Lencseleves füstölt kolbásszal
Főétel: Darált hússal rakott zöldségek
Desszert: Mákos guba
Vegetáriánus ajánlat: Tészta gorgonzolás mártással

Kedd - ma a kecskesajt a fő alapanyagunk

Előétel: Hideg zellerkrémleves
Főétel: Spenótos-kecskesajtos csirkemell
Desszert: Töltött füge
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett kecskesajt ruccolával

Szerda

Előétel: Póréhagymaleves cukkinival
Főétel: Csopaki sertésszelet párolt rizzsel
Desszert: Vargabéles
Vegetáriánus ajánlat: Pétervári céklasaláta

Csütörtök

Előétel: Szilvaleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírttal
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Vega fasírt rizzsel

Péntek

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Tojásos nokedli fejes salátával
Desszert: Lúdláb szelet
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos tészta sajttal sütve

Szombat

Reggeli: Gombás melegszendvics
Előétel: Fűszeres szalonnaleves
Főétel: Fűszeres grillcsirke franciasalátával
Desszert: Gyümölcssaláta
Vacsora: Mozzarellás burgonya
Vegetáriánus ajánlat: Lilahagymás-majonézes krumplisaláta

Vasárnap

Reggeli: Kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Boros vaderőleves töltött tésztával
Főétel: Kacsasült hagymás tört burgonyával
Desszert: Madártej
Vacsora: Sörgombóc
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres hal mandulás mártással

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin