Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Reviczky Gábor különleges gasztronómiai nagykövet lett

default user icon
MME
Reviczky Gábort láthattuk filmekben, színpadon, de most új szerepben tűnt fel a népszerű színész. Az Üvegtigris sztárja nagyköveti feladatot kapott, nem is akármilyet.

Reviczky Gábor egy izgalmas kávékóstoló kurzuson vehetett részt hétvégén. A hangulatos „Cupping session”-ön elsajátította a kávékóstolás technikáját, a kurzus végén pedig egy oklevelet is átvehetett a Warda Coffee csapatától, ami bizonyítja, hogy kiváló kávémester lett.

„Fantasztikus élmény volt részt venni ezen a különleges atmoszférájú kávé-tanfolyamon, hiszen már a környezetnek is volt egy speciális hangulata. Az ízléses helységben ott sorakoztak az elegáns kávé gépek, melyek önmagukban is nagy hatással voltak ránk - nyilatkozta Reviczky Gábor, akit a családja is elkísért az eseményre.

A színész aztán feladatot is kapott.

- A darált kávékat kellett szárazon megillatolnunk, majd megízlelnünk és ezt követően leforrázva is megnézni, hogy egyeznek-e az illat-és ízjegyek, amiket éreztünk. Többnyire az illatok alapján már sikerült megtippelnünk, hogy melyik darált kávé, melyik leforrázott kávéhoz tartozik, sikerült jól elsajátítanunk a kávékóstolás technikáját, amit a végén egy-egy oklevéllel is jutalmaztak a szakértők. Nagyon jól éreztem magam, igazán zamatos, gyümölcsös kávékat ízlelhettem, a családomra is nagy hatással volt ez a különleges nap” – mesélt élményeiről Reviczky Gábor.

A színész legközelebb egy barista képzésre látogat majd el, ahol gyakorlatban is elsajátítja a kávékészítés fázisait, fortélyait, a tömörítésen át, a kiváló tejhab elkészítéséig.

A KOR NEMESÍT! 3 INDOK, HOGY AZ ÉRLELT KÁVÉT MEGKÓSTOLD! >>> 

ÍGY FŐZZ TÖKÉLETES KÁVÉT KOTYOGÓBAN! >>> 

4 HASZNOS TIPP, HOGY IGAZÁN FINOM LEGYEN A KÁVÉ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss