Nyuszimuffin tej-, gluténmentesen

default user icon

Hozzávalók

  • 10 dkg kókuszzsír
  • 5 dkg porcukor vagy eritrit
  • 3 db tojás
  • 5 dkg gesztenyeliszt
  • 1 tk sütőpor
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 25 dkg gesztenyemassza (natúr)
  • Díszítéshez: 2,5 dl Hulala

Elkészítés

    1. Az olvasztott kókuszzsírt a cukorral vagy eritrittel jó habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, az olvasztott csokoládét és az áttört gesztenyemasszát, végül körkörös mozdulatokkal beleforgatjuk a gesztenyelisztet és a sütőport.
    2. Előmelegített sütőben, 180 fokon muffin formákban, 25-30 perc alatt megsütjük.
    3. Egy tálon, nyuszifej alakzatban rakjuk a muffinokat, és felvert hulalával díszítjük.

      Nem tartalmaz glutént és tejet sem!

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin