Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyúlleves grízgaluskával

MME MME
60 perc
mester

Elkészítés

Elkészítés: A nyúl aprólékát kb. 2 liter hideg vízben feltesszük főni.

A sárgarépátés a fehérrépát fölkarikázzuk, a zellert apró kockákra vágjuk, kevés olajon megpároljuk a zöldborsóval és az apró kockára vágott vöröshagymával, fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel és zellerzölddel.

A lehabozott húsleveshez adjuk, sózzuk, borsozzuk, ha van kisebb paradicsomunk és zöldpaprikánk, azt is tehetünk bele, és lassú tűzön készre főzzük.

Az 1 tojásból gríznokedlit készítünk, és apró nokedliket (galuskákat) szaggatunk a levesbe, puhulásig főzzük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss