A megmosott nyúlcombokat megtörölgetjük. A megtisztított vöröshagymát négy cikkre vágjuk. A fokhagymagerezdeket présen átnyomjuk. A meghámozott, megmosott burgonyákat hosszábann négyfelé vágjuk. Serpenyőben az olajat felhevítjük, és a combokat körös-körül erőteljesen megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban a burgonyát és a kétféle hagymát megpirítjuk. A borral és a levessel felöntve, magas hőfokon, kb. 5 percig pároljuk. A zöldségeket tepsibe halmozzuk. Ráfektetjük a nyúlcombokat, és mellétesszük a cikkekre vágott paradicsomokat. A lecsipkedett rozmaringlevelekkel megszórjuk, alufóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 30 percig sütjük. Sóval, borssal ízesíjük. Friss franciakenyérrel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre