A nyúlcombokat mossuk meg, szárítgassuk le, majd sózzuk és borsozzuk meg. Bőven szórjuk meg őrölt köménymaggal, valamint dörzsöljük be préselt fokhagymával.
Mindegyik combra helyezzünk 1-1 szelet húsos füstölt szalonnát, majd erre 1 kávéskanálnyi vajat. A húst szükség esetén szurkáljuk meg hústűvel, hogy az ízek jobban átjárják a rostokat, majd tegyük sütőzacskóba a combokat, és gondosan zárjuk le a fóliát.
Tegyük egy tepsibe, 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük 1 órán keresztül, majd fordítsuk meg a combokat, hogy a másik felük is megszívja magát a finom szafttal. Süssük további fél órán át.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre