Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sütés nélküli gesztenyetekercs

default user icon

Hozzávalók

  • 5 dkg mazsola
  • 8 dkg aszalt szilva
  • 15 dkg darált dió
  • 5 dkg darált mandula
  • 1 csipet tengeri só
  • 1 ek porcukor
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 5 dkg lágy vaj
  • 20 dkg gesztenyepüré
  • 2 ek tejszín
  • 6 dkg fehércsokoládé

Elkészítés

    1. A mazsolát és az aszalt szilvát késes aprítóban finomra aprítjuk. A diót a mandulával, a sóval, a porcukorral, a narancshéjjal összekeverjük, majd hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket és a vajat, majd egészet alaposan összegyúrjuk.
    2. A masszát folpackon szétlapogatjuk - kb 20 x 30 cm nagyságúra és elkenjük rajta a tejszínnel fellazított gesztenyemasszát. A fólia segítségével feltekerjük és hűtőben dermesztjük pár órán át.
    3. A rúd tetetjét olvasztott fehércsokoládéval megcsurgatjuk és tetszés szerint szeleteljük.

    GLUTÉNMENTES KARAMELLKRÉMES DIÓTORTA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin