Elkészítés: A páchoz a fokhagymát összezúzzuk utána olajjal, vörösborral, ecettel, cukorral és a rozmaringgal összekeverjük. A burgonyát vastag karikákra vágjuk, sós vízben 8 percig előfőzzük. A paprikát darabokra vágjuk, a bazsalikomot lecsipkedjük a száráról, durvára vágjuk. A húst 12 szeletre vágjuk. A mozzarellát felszeleteljük, a húst beborítjuk vele, megszórjuk bazsalikommal, összecsavarjuk és burgonya meg paprikadarabokkal felváltva nyársra fűzzük. Lapos tálban leöntjük a páclével, és 1 órán át pácoljuk. Papírszalvétán leitatjuk, majd forró rostélyon gyakran forgatva megsütjük. Ha elkészült, sóval és borssal fűszerezzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre