Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyári saláta joghurtos dresszinggel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, a torzsáját kivágjuk. Az uborka végeit levágjuk, a retket megtisztítjuk. Megmossuk a zöldségeket, lereszeljük mindet. Megsózzuk, félretesszük. 
  2. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A kaprot megmossuk, finomra vágjuk. A joghurtot simára keverjük, hozzáforgatjuk a fokhagymát és a kaprot.
  3. A zöldségekből kinyomkodjuk a nedvességet, majd összeforgatjuk a fokhagymás-kapros joghurttal. Végül néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Friss kenyérrel kínálhatjuk, rántott vagy grillezett húsok mellé. 

Ezek is érdekelhetnek