Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyári saláta csicseriborsóval

default user icon
MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

A csicseriborsót leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A megtisztított újhagymát finomra vágjuk, a koktélparadicsomokat pedig négyfelé. A meghámozott uborkát és zellert felkockázzuk.

2.

Az öntethez a zöld fűszerek leveleit lecsipkedjük, finomra vágjuk azokat, és összekeverjük az olívaolajjal, a citromlével, valamint egy kevés sóval és borssal.

3.

Az előkészített hozzávalókat tálba tesszük, meglocsoljuk a dresszinggel, és az egészet alaposan összeforgatjuk. A salátát a hűtőbe tesszük egy kis időre, hogy az ízek összeérjenek. Egy kevés szezámmaggal megszórva tálaljuk. Pirítós illik hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss