Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyári receptverseny szabályzat

default user icon
MME

Játékszabály és a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási feltételeinek kivonata. 

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A „Főzz és utazz velünk” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10-047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.mindmegette.hu weboldal üzemeltetője. 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (a pályázók)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. június 08-án 15.00-kor kezdődik és 2017. június 29. 23.59-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. Játékleírás – Főzz és utazz velünk

A Pályázók a www.mindmegette.hu oldalon feltöltött, olasz gasztronómiához kapcsolódó előétel, főétel, leves, saláta vagy desszert ételrecepttel és az ételről saját kezűleg készített ételfotóval pályázhatnak (a továbbiakban: együttesen Pályázat).

Kérjük, a „Megjegyzés” rovatban adjon rövid leírást, hogy miért ajánlja vagy miért a kedvence az adott recept.

Tájékoztatjuk, hogy a Játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. A www.mindmegette.hu oldalon történő regisztráció során, illetve a Játékban beküldött pályázatban megadott adatait a Szervező kezeli. A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a https://www.mindmegette.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-es-adatvedelmi-nyilatkozat-49967 címen megtalálható Felhasználási Feltételeinket!

Egy pályázatot a Szervező csak abban az esetben fogad el érvényesnek, ha a pályázó a receptbeküldő felületen megadja a következő adatait: receptnév, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutató, legalább egy saját készítésű fotó az ételről, a pályázó neve és postacíme. A Szervező a pályázó recepteket bármilyen olasz gasztronómiában megtalálható (előétel, leves, főétel, saláta vagy desszert) kategóriában várja. 

A Szervező csak új recepteket fogad el érvényes pályázatként, vagyis olyanokat, amik eddig még nem jelentek meg a www.mindmegette.hu oldalán.

A beérkezett, a kiírásnak megfelelő pályázatok 2017. július 06-ig folyamatosan kerülnek megjelenítésre a www.mindmegette.hu oldalon.

4.2 Nyeremények

A 2017. június 29-én 23.59-ig beérkezett receptek közül a nyerteseket Szervező által összeállított zsűri választja ki. Egy beküldő több recepttel is pályázhat, de egy beküldő legfeljebb egy nyereményre jogosult.

A zsűri tagjai a www.mindmegette.hu szerkesztői: Fazekas Kira, Dömötör Viola, Palcsek Zsuzsanna, Pataky Krisztina és Chrenkó Viktória.

A zsűri által kiválasztott nyertes pályázó az alábbi nyeremények közül nyer egyet:

I. díj

1 db, 2 főre szóló Toszkána-Cinque Terre körutazás

Dátum: Október 4-8.  (Nyeremény érvényesítése július 31-ig vagyis ez időn belül vegye fel a kapcsolatot a TDM Travel utazási irodával)

Az ár tartalmazza: utazás autóbusszal, szállás 4 éj *** szállodában, félpanzióval, idegenvezetés.

Az ár nem tartalmazza: belépők, hajójegy (45EUR/fő), biztosítás.

 II. Díj

1 db, 2 főre szóló Hétvége Velencében

Dátum: Szeptember 2-4. 

(Nyeremény érvényesítése július 31-ig vagyis ez időn belül vegye fel a kapcsolatot a TDM Travel utazási irodával)

Az ár tartalmazza: utazás autóbusszal, szállás 2 éj *** szállodában, reggelivel, idegenvezetés.

Az ár nem tartalmazza: félpanzió (9.000,-Ft/fő), belépők, hajójegy (40EUR/fő), biztosítás.

  III. Díj  

1 darab, 2 főre szóló Adriai csobbanás

Dátum: július 22. (Nyeremény érvényesítése július 14-ig vagyis ez időn belül vegye fel a kapcsolatot a TDM Travel utazási irodával)
Az ár tartalmazza: utazás autóbusszal.
Az ár nem tartalmazza: biztosítás, étkezés, egyéb személyes költségek.

A TDM Travel által felajánlott vouchereket a Szervező juttatja el a Pályázó által beküldött postacímre. A voucher postázása után a nyertes Pályázónak saját felelőssége a fent megadott érvényesítési időpontokig felvenni a kapcsolatot a nyereményt felajánló TDM Travel utazási irodával. Amennyiben ezt elmulasztja, úgy Szervező és TDM Travel az esetlegesen ebből a mulasztásból fakadó károkért felelősséggel nem tartozik. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult. A Szervező vállalja a nyereményhez tartozó adóterhek megfizetését.

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja: 2017. június 6. 15 óra.

Az nyertesek névsorát a Szervező a www.mindmegette.hu weboldalon és a Facebook-oldalon hirdeti ki és teszi közzé.

A Szervező a nyertesek értesítését a Játékosok által a játékfelületen megadott e-mailcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesülnek a nyereményről. 

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, nyilatkozatok

A Pályázó a pályázat feltöltésével és beküldésével elfogadja a jelen Játékszabályt.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint a Pályázatként beküldött recepte(ke)t és az érvényes pályázathoz szükséges fotó(i)t a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott, sajtótermékeiben felhasználja. Ennek megfelelően a Játékos tudomásul veszi, hogy Pályázatáért (recept, fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel során bocsátotta a Szervező rendelkezésére.

A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, receptek, információk, fotók a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban és a Felhasználási Feltételekben foglalt feltételeket, rendelkezéseket.

TOVÁBBI FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss