Elkészítés: Egy átlagos méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A cseresznyét kimagozzuk, levét kicsit kinyomkodjuk, az epreket karikára vágjuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tojássárgákat a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a tojáshab felét, robotgéppel összekeverjük, majd a maradék habot fakanállal óvatosan a masszába forgatjuk.
A tepsibe egyenletesen belesimítjuk a tésztát, a kimagozott, lecsurgatott cseresznyét arányosan eloszlatjuk rajta, majd a szeletekre vágott epret is rátesszük. A fűszereket összekeverjük a cukorral, és meghintjük vele a tetejét.
200 fokon minimum 45 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre