Elkészítés: A csirkemelleket a csontja mentén felszúrjuk, és a vágatokba vékony szelet főtt füstölt sonkát vagy
bacont és 1 szelet sajtot csúsztatunk úgy, hogy a széle ne lógjon ki. Sóval bedörzsöljük.
Hajszálvékony füstölt szalonnával kirakjuk a tűzálló tálat vagy tepsit. Karikára vágott vöröshagymát és egy sor karikára vágott zöldpaprikát teszünk rá. Erre jön a megmosott rizs, majd paradicsomszeletekkel befedjük. Ráfektetjük a csirkmelleket. Közét rózsáira szedett karfiollal rakjuk ki, margarindarabkákat szórunk közé.
A tálat vagy tepsit fóliával letakarjuk, és kb. 1 óra alatt megsütjük. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre