Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Novemberi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Novemberi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 21 - 27.
Előétel: A tegnapi babgulyás maradéka, melegítve (biztosan maradt belőle)
Főétel: Rakott sertésborda vajbabbal
Desszert: Sport süti
Vegetáriánus ajánlat: Párolt céklasaláta tepsis krumplival

Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Húsgombócok sajtmártásban petrezselymes rizzsel
Desszert: Sajttorta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségropogós sajtmártással

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Darált húsos rakott karfiol
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-prézlis karfiol reszelt sajttal

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Spenótfőzelék bundáskenyérrel vagy tükörtojással
Desszert: Sütőtök mézzel bolondítva
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék bundáskenyérrel vagy tükörtojással

Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Desszert: Kata-tető
Vegetáriánus ajánlat: Kata zöldségraguja

Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Gombás-zöldborsós sertésszelet
Desszert: Pirított cukros piskóta
Vacsora: Baromfisonkás szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval

Reggeli: Kaviár pirítóson lilahagymával, teával
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Csirkecomb aszalt gyümölcsökkel és mazsolás rizzsel
Desszert: Vaníliás-diós trifle (rétegezett krém)
Vacsora: Kocsonya
Vegetáriánus ajánlat: Vegetárius töltött cipó

HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 14 - 20.
Előétel: Almaleves
Főétel: Gombás-lecsós sertésszelet
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-lecsós töltött tök

Előétel: Erdélyi csorbaleves
Főétel: Erdélyi almás csülök
Desszert: Erdélyi főve sült túrós tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Erdélyi kapros zöldbab

Előétel: Mézes gesztenyekrémleves
Főétel: Tejföl alatt sült gombás-sonkás csirkemell rizibizivel
Desszert: Sütőtökös keksz
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás töltött cukkini

Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal

Előétel: Árpagyöngyleves gombával
Főétel: Spagetti gombás-baconos szószban
Desszert: Sült gesztenye
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Almás-diós sajtkrém friss kenyérrel és citromos teával
Előétel: Szilvás korhelyleves
Főétel: Szűz-sült Erzsébet módon
Desszert: Erzsébet királynő kedvenc sütije
Vacsora: Grillen sült fokhagymás kenyér - Erzsébet kenyérből
Vegetáriánus ajánlat: Vega töltött palacsinta gombamártással

Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval vagy tejjel
Előétel: Almás-gránátalmás saláta
Főétel: Babgulyás
Desszert: Sajtos vagy tepertős pogácsa
Vacsora: Gombakrémes melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás pizza padlizsán- és paprikaszeletekkel


HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 07 - 13.
Előétel: Citromos rizsleves
Főétel: Ballószögi pulykaragu juhtúróval
Desszert: Lekváros tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Boursin (francia krémsajt)

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Káposztás tésztával töltött csirkecomb
Desszert: Káposztás lángos
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás babsaláta

Előétel: Tejfölös krumplileves
Főétel: Hétvezér rizses hús
Desszert: Körte vagy alma
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Előétel: Hamis dörgicsei leves
Főétel: Fűszeres sült oldalas tökfőzelékkel
Desszert: Sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Aludttejes tökfőzelék

Előétel: Narancsos libaleves libatepertős maceszgombóccal
Főétel: Libapecsenye aszalt gyümölcsös raguval
Desszert: Alma kugli
Vegetáriánus ajánlat: Ludas Matyi sütije

Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Őszi gyümölcsleves
Főétel: Töltött káposzta gerslivel
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Kaviáros tojás császárzsemlével, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patiszon

Reggeli: Szendvics vajjal, tetszés szerinti felvágottal, sajttal, tejeskávéval
Előétel: Tejszínes-tárkonyos leves
Főétel: Szűzérme kucsmagomba mártásban párolt rizzsel
Desszert: Gyümölcssaláta
Vacsora: Melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból


HETI MENÜ – 2011. OKTÓBER  31 – NOVEMBER 06.
Reggeli: Főtt debreceni kolbász, ecetes tormával, tetszés szerinti pékáruval, gyümölcslével
Előétel: Sütőtökleves gesztenyével
Főétel: Vecsési sertésszelet hasábburgonyával
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Tojáskrémes szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol hasábburgonyával, tartármártással

Reggeli: Vitamindús virslisaláta
Előétel: Sajtleves
Főétel: Fűszeres vaddisznó római tálban burgonyafánkkal
Desszert: Gesztenyepüré
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Gombaszószban sült kelbimbós tészta

Előétel: Joghurtos zöldségleves
Főétel: Tejben párolt csirkemell párolt barnarizzsel és paradicsomsalátával
Desszert: Gyümölcsturmix
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott cikória

Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Sült nyelv hagymás tört krumplival, ecetes almapaprikával
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Mazsolás répasaláta

Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Gombás-kolbászos-lecsós tarhonya
Desszert: Tejbegríz kakaóporral meghintve
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tarhonyasaláta

Reggeli: Disznósajt ropogós friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal, boros teával
Előétel: Csirkeraguleves kapros túrógombóccal
Főétel: Sült oldalas káposztás rétessel
Desszert: Indiáner
Vacsora: Sajtban sült tojás
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos krumpligombóc

Reggeli: Vajaskifli mézzel, lekvárral és tejeskávéval
Előétel: Roston sült töltött paradicsom
Főétel: Rántott pontyszeletek vegyes körettel, tartármártással
Desszert: Gyömbéres-szilvás-mákos sütemény mascarponekrémmel
Vacsora: Svédgomba
Vegetáriánus ajánlat: Vargányával töltött sütőtök

Ezek is érdekelhetnek

Friss