A lisztet elkeverjük a sóval, sütőporral, porcukorral, vaníliás cukorral, majd elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és jól összedolgozzuk. Ha nagyon morzsálódós a tészta, akkor lazítjuk egy kevés tejjel. Legalább fél órára becsomagolva a hűtőbe rakjuk a tésztát.
A sütőt előmelegítjük,170 fokra. Két nagyobb méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát lisztezett felületen kb. 2 mm vastagra elnyújtjuk és egész pici szaggatóval kiszaggatjuk. A tepsikbe rakjuk szép sorban.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és azzal is tovább verjük. Végül egy zacskóba kanalazzuk a tojáshabot, aminek a végére vágunk egy kis lyukat és a korongok tetejére nyomunk belőle. 170 fokon alul-felülsütéssel 13 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd 1-1 darabot összeragasztunk egy kis kanál lekvárral.