Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nincs grillsütőd? Csinálj egyet 10 perc alatt - videó!

Egy nagyobb konzervdoboz, egy pengeéles olló, egy tekercs alufólia, egy hagyományos sütőrács és 10 perc - ennyi kell a diy-grillsütőhöz, és már élvezheted is a faszénen sült fogások páratlan ízét!

Szinte minden kertes házban élőnél alaptartozék egy jó grill. Nem is csoda, hiszen a grill alapvető eleme egy kerti összejövetelnek: a grillezett ételeket mindenki szereti, ráadásul könnyen és gyorsan elkészíthetők. A grillezésnek van egy sajátos hangulata, ezért annyira népszerű. Persze ahhoz, hogy az ételek tényleg jól sikerüljenek, és az elkészítésük is élmény legyen, szükség van egy jó minőségű grillre.

Ha jelenleg nem engedheted meg magadnak a grillsütő-vásárlást, akkor sincs ok elkeseredni, ugyanis 10 perc alatt készíthetsz magadnak egy diy változatot olyan alapanyagokból, melyek garantáltan minden háztartásban fellelhetők.

JELENTKEZZ A MINDMEGETTE NAGY NYÁRI RECEPTVERSENYÉRE ÉS NYERJ!

Izgalmas hetek várják a Mindmegette látogatóit, hiszen július 12-én elindul nyári receptversenyünk. Két héten keresztül várjuk olvasóink grill, könnyű nyári főétel, sütés nélküli desszert és befőzés témájú fényképes receptjeit, melyet a mindmegette.hu oldalon tölthetnek fel.

Megéri velünk játszani, hiszen a játék végén a Mindmegette szakmai zsűrije kiválasztja a különböző kategóriák legjobbjait, akik között az első három helyezettet értékes pénznyereménnyel díjazzuk, az első helyezettek pedig nem kevesebb, mint 100 000 forinttal lesznek gazdagabbak. De a játék itt még nem ér véget! Augusztus 1-jétől olvasóinké lesz a főszerep, szavazhatnak a receptekre, a szavazók között pedig összesen 200 000 forintot sorsolunk majd ki.

Tarts velünk te is, és játssz receptversenyünkön az értékes pénznyereményekért!

Ezek is érdekelhetnek

Friss