Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez Nigella Lawson fantasztikus fogyásának titka - 4 meglepő tipp!

A világhírű tévés szakácsnő változó súlya már évek óta kíváncsisággal tölti el a rajongóit: hogyan fogyott le több ruhaméretet, és tartja magát azóta is bomba formában? Most végre elárulta a titkot - ám nem olyan drasztikus a válasz, mint amit a legtöbben sejteni véltek.

Akik abban bíztak, hogy van valami könnyen beszerezhető csodaszer, amivel hamar elérhetővé válik az álomalak, csalódni fognak. A sztárszakácsnő a mértéktartás, és a kedvenc testmozgás megtalálásának a híve, ami szerinte segíthet az egészséges életmód és ezen keresztül az álomalak eléréséhez.

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 

 #1 megtalálta a tökéletes mozgásformát

A szakácsnő úgy gondolja, nem tudja becsapni az agyát, elhitetve magával, hogy ő bizony szívesen jár edzőterembe. Az elve az, hogy olyan sportot kell találnia magának amit száz százalékos élvezni tud, különben képtelen lenne csinálni. Ő a jóga mellett tette le a voksát és igyekszik legalább három edzést beiktatni egy héten.

 #2 nem tagadja meg magától amire igazán vágyik

Nigella szerint, ha valaki diétázni szeretne, meg kell tanulnia, hogy ne vonjon meg magától minden kevésbé egészséges dolgot, mert egy idő után egyre jobban vágyik rá az ember és ez vezethet ahhoz, hogy egy pillanat alatt eltűnik egy tábla csoki, ami csak a bűntudatot hagyja maga után. Ha a szakácsnő csokirá vágyik, eszik egy falatot, úgy gondolja így nem fog egy következő éhségrohamban egy egész táblát befalni.

#3 a teljes kiőrlésű gabona híve

Egy csomó ember úgy gondolja, hogy a gabona nagyon rossz és egészségtelen dolog. Nigella nem tartozik közéjük. Ő abban hisz, hogy kis híján minden étel elkészíthető egy kicsivel egészségesebb változatban is. Igyekszik, hogy kialakítson egy tökéletes egyensúlyt, ami mind szellemileg mind fizikailag kielégítő számára.

#4 engedékeny, de mértékkel

Ha Nigella csökkenteni akarja a bevitt kalóriákat, nem szakít meg minden kapcsolatot a kalóriadúsabb ételekkel, inkább kevesebbet eszik belőle. Úgy gondolja, felesleges a kalóriamentes változatot választani az ételekből, inkább arra kell törekedni hogy megtanuljon az ember megállj parancsolni magának.

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 
FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss