Elkészítés: Először kis vajat forrósítunk, és a felkarikázott kolbászt szépen, óvatosan megsütjük, de vigyázva, meg ne égjen. Ha ez rendben, a nagyjából egyenlő darabokra vágott hagymát, zellert és kaliforniai paprikát rátesszük, megfonnyasztjuk. Mindezek után az apróra vágott paradicsomot is mellédobjuk, majd a püréből is teszünk rá egy keveset, mehet bele a fokhagyma is. Adunk nekik 1-2 percet, majd hozzáadjuk a rizst, felöntjük az alaplével, melyet - ha elfőtt - pótolunk.
Jöhetnek a fűszerek, majd az apróra kockázott csirkemellfilé, de ha más van, az is mehet, csak arra figyeljünk, hogy az eltérő húsoknak eltérő a főzési idejük.
Ha minden megfőtt, már csak tálalni kell.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre