Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kávés halat és szivarhamut kóstoltunk - finomabb, mint gondolnád!

default user icon
MME
Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t február 16. és 18. között. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek. 

Barna Ádámmal, a St. Andrea Wine & Gourmet Bar séfjével beszélgettünk az általa készített ételekről, az insprációkról és a további terveiről!


MEGLEPŐ! EZEKET AZ ÉTELEKET SOHA NEM ENNÉ MEG II. ERZSÉBET >>> 

TITOKBAN TESZTELTE ÉTTERMEINKET A MICHELIN-CSILLAGOS SÉF - EZ A VÉLEMÉNYE A MAGYAROKRÓL >>> 
LEMONDOTT HÁROM MICHELIN-CSILLAGÁRÓL A SZTÁRSÉF! NEM BÍRTA A NYOMÁST >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss