Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nemzetközi klasszikusok

Bár a bejgli állandó vendég az ünnepi asztalon, érdemes mellé néha más országok konyhájának karácsonyi klasszikus süteményeiből is szemezgetni.

A Lakáskultúra ünnepi számában természetesen a karácsonyi dekorációk, a Gasztroséta rovatban pedig a karácsonyi süteményeké a főszerep. És mivel jól bevált bejgli, mézeskalács és flódni receptje mindenkinek van, így három nemzetközi klasszikus receptjét találjuk a lapban.

A decemberi-januári számban Török-Bognár Renáta, Az élet napos oldala blog szerzője, a németek gazdag gyümölcsös kalácsát, a STOLLENt, az olaszok még gyümölcsösebb, gazdag süteményét, a PANFORTÉt készítette, a válogatásból pedig nem maradhatott ki a holland fűszeres keksz, a SPECULAAS sem.

A finom sütemények mellett karácsonyi ajándékötletek, bécsi adventi utazás, melegséget sugárzó lakások, variációk kuckózós olvasósarokra, környezetbarát és kreatív karácsonyfaötletek, újragondolt karácsonyfadíszek és még sok izgalmas olvasnivaló vár mindenkit a Lakáskultúra legfrissebb számában!

Keresd az újságárusnál, és böngéssz a naponta frissülő www.lakaskultura.hu oldalon!

Ha pedig karácsony és receptek, itt is érdemes körülnézni:

Gyümölcskenyér, stollen, panettone >>>

Karácsonyi klasszikusok a nagyvilágban >>>

Adventi sütik - ajándékba is >>>

Saját készítésű bonbon, praliné, trüffel >>>

Minden, ami karácsony a Mindmegettén >>>

Ezek is érdekelhetnek