Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem megy a szex? Ezt kell enned, hogy felvirágozzon a szerelmi életed!

default user icon
MME
Nem elég szenvedélyes a szerelmi életed? Megmondjuk, mit kell enned, hogy felpezsdüljön!
Ha kevés a romantika...

Az ausztrálok állítólag kétszer többet szerelmeskednek párjukkal, mint más nemzetek népei. Ennek oka pedig állítólag abban rejlik, hogy szívesen fogyasztanak cinkben gazdag ételeket, mint amilyen a homár, a garnélarák és a vörös húsok. Ez az ásványi anyag ugyanis segíti a vágyfokozó tesztoszteron hormon termelődését, amelyre a férfiaknak és nőknek is szükségük van.

Mit tegyél? Fogyassz naponta legalább 10 dkg vörös húst (disznó-, marha-, vagy bárányhús) tenger gyümölcseit, pulykát vagy tökmagot - és 25 %-kal növelheted a tesztoszteronszintedet.

Ha lankad a vágy...

Minden negyedik nő hüvelyszárazságban szenved, így nem csoda ha semmi kedved összebújni a pároddal.

A hüvelyszárazság sokak számára zavarba ejtő téma. Pedig a probléma nem csak a szexuális életet keseríti meg, hanem a mindennapokban zavaró lehet az égető viszkető, csípő érzés. Sőt ilyenkor a baktériumok is könnyebben megtelepednek a hüvely falán, így könnyebben alakulnak ki fertőzések.

Mit tegyél? A síkosítók csak rövid távú megoldást nyújtanak. Kérd nőgyógyászod segítségét, aki segít kideríteni a problémát. Így az is lehet, hogy elég olyan, természetes hatóanyagú étrendkiegészítőt szedned, amelyik gyorsan orvosolja a problémát. Ha pedig esetleg ösztogénhiány okozza a problémát, a szakember annak kezelésében is segítséget tud nyújtani, illetve léteznek kifejezetten erre a hormonra ható gyógyteák is!

Ha nem áll a zászló...

A L- arginin nevű aminosavat sportolók régóta használják, mert növeli az erőnlétet, segíti az izmok növekedését, és növeli a szívbe szállított oxigén mennyiségét. Továbbá segíti az erek tágulását és fokozza a vérbőséget ( a stratégiai pontokon is), így remek potencianövelő is. Vagyis pont úgy működik, minta viagra, csak nincsen mellékhatása.

Mit tegyél? A párodnak lefekvés előtt 4000 mg-ra van szüksége ebből az étrendkiegészítőből, így így két hét alatt 87%-kal javulhatnak az erekciós problémái. Te szedj napi 2500 mg-t: segíti a vágy növekedését, az orgazmus gyakoriságát és a csikló érzékenységét.

LESZOKNÁL A CUKORRÓL? SEGÍTÜNK, MIT MIVEL HELYETTESÍTS! >>> 
6 OK, AMIÉRT NE HAGYD KI A NAP ELSŐ ÉTKEZÉSÉT >>> 
6+1 AGYSERKENTŐ ÉTEL - EZT EDD, HOGY VÁGJON AZ ESZED! >>> 
LÁNDZSÁS ÚTIFŰ ÉS VÉRREHULLÓ FECSKEFŰ: ÍME A LEGHASZNOSABB GYÓGYNÖVÉNYEK >>> 
FOLSAV ÉS VITAMIN: MIT EGYÜNK ÉS SZEDJÜNK A TERHESSÉG ALATT? >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss