Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem árulják tovább Norbi termékeit az egyik bevásárlóközpontban

default user icon
MME
Folytatódik a botrány, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban található Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy megszünteti a franchise kapcsolatát a Norbi Update Lowcarb Zrt. -vel. Mint írták nem értenek egyet sem a fitneszguru nyilatkozatával, sem a stílusával.

Nagy port kavart múlt héten Schobert Norbert nyilatkozata, amelyben a súlyfelesleggel küzdő édesanyákat támadta. Norbi szerint a nők a hibásak családok felbomlásáért, szerinte a férfiak azért lépnek ki a házasságból, mert sok nő képtelen lefogyni.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - magyarázza.

Schobert kijelentései után sokan adtak hangot nemtetszésüknek, sok sztár, politikus és nagyvállalat, is kiállt a nők mellett. A Mammut Update Low Carb üzlet pedig hétvégén jelentette be, hogy a jövőben nem árulja az update termékeket, mert nem tudnak azonosulni Norbi szavaival. 

"Teljes mértékben elhatárolódunk Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet. Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják." - írták a Facebook bejegyzésükben.

Schobert Norbert a Tényekben úgy reagált minderre, hogy az üzlettel már korábban is voltak problémák. Nem vettek részt a kötelező képzéseken, nem tartották be a szabályokat, illetve idegen terméket is forgalmaztak. 

- Már pont megszüntetésben voltunk és pont ráült erre a balhéra - jelentette ki az üzletember.

KRAUSZ GÁBOR KEMÉNYEN KIOSZTOTTA SCHOBERT NORBIT >>>

ÍGY REAGÁLT A COCA-COLA SCHOBERT NORBI BOTRÁNYOS NYILATKOZATÁRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss