Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Négysajtos tészta csőben sütve

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint fogkeményre főzzük, majd leszűrjük.
  2. megolvasztott margarinon a felaprított póréhagymát megfonnyasztjuk, ráöntjük a húslevest, a tejszínt és a tejfölt. Jól elkeverjük, és ha felforrt, a lereszelt sajtok 2/3-át (kivéve a parmezánt) lassú kevergetés mellett aprénként beleszórjuk. Vigyázzunk, hogy ne szórjunk sok sajtot bele, mert összecsomósodik, és nehezen olvad el a szószban. Ha kész, sóval, borssal, citromlével vagy borral ízesítjük, majd a lecsöpögtetett tésztára öntjük.
  3. Ezután belesimítjuk egy margarinnal kikent tűzálló tálba, megszórjuk a maradék sajttal, és sütőben a tetejét pirosra sütjük.

CUKKINIS-SAJTOS TÉSZTA CSŐBEN SÜTVE >>> 

ALPESI SAJTOS TÉSZTA (ÄLPLERMAGRONEN) >>> 

SAJTOS TÉSZTA BACONNEL SÜTVE>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss