Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szándékosan szennyezett tejeket hívott vissza a Nébih

default user icon
MME
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szennyezett tejtermékek miatt indított vizsgálatot a napokban, mert egyes üzletláncok bizonyos UHT termékeit szándékosan szennyezhette valaki; egyben a hivatal arra kéri a fogyasztókat, hogy vásárláskor minden esetben ellenőrizzék a termékek csomagolásának sértetlenségét, írja az MTI.

A Nébih közleményében arról ír, hogy az ügyfélszolgálatukra bejelentés érkezett arról, hogy több üzletlánc csomagolt termékei esetében, feltehetően gazdasági kár okozásának szándékával, szennyezés történhetett. Az érintett üzletláncok, a Nébih és a rendőrség szoros együtműködésben dolgoznak a probléma megoldásán. 

A Nébih konkrét céget nem említett, de a Blikk mai számában arról ír, hogy egy névetelen zsaroló az Auchan-t hívta fel azzal, hogy ha nem fizetnek neki, megmérgezi az üzleteikben árult dobozos tejeket. Mivel az áruházlánc nem tudhatta, hogy csak egy kalandorról vagy közveszélyes őrültről lehet-e szó, visszahívta a zsaroló által nevesített tejtermékeket, majd bejelentést tett a rendőrségen, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál  (Nébih), ami emiatt adott ki közleményt. Ebben felhívták a vásárlók figyelmét arra, hogy a tejtermékek esetében fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére, és csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg, illetve fogyasszák el az adott élelmiszert.

ÚJABB ADAG DROGGAL SZENNYEZETT FŰSZERKÖMÉNYT TALÁLT A NÉBIH! >>> 
EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN ÁSVÁNYVIZET VONT KI A FORGALOMBÓL A NÉBIH >>> 
VIGYÁZAT! ISMÉT MÉRGEZŐ GOJI BOGYÓ KERÜLT A MAGYAR BOLTOKBA! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss