Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Így küzdd le a nassolási vágyad, ha karcsúsodni szeretnél!

Állandó időhiányban szenvedsz, és sokat dolgozol, épp ezért te is azok közé tartozol, akit könnyen elcsábítanak a nassolnivalók és a kalóriadúsabb falatok? Segítünk!
Mit rejt a fiók?

Az íróasztalodon felhalmozódik a munka – a fiókodban pedig az édességek? Nem csoda, hogy ha stressz ér, rögtön valami nasi után nyúlsz... A legjobb ellenszer: tüntesd el a csokoládét, a kekszet, a gumicukrot, és tegyél a helyükre natúr mandulát, cukormentes müzliszeletet, aszalt gyümölcsöt! Ám mielőtt az utóbbiak valamelyike után nyúlnál, inkább igyál meg egy nagy pohár vizet. Lehet, hogy utána már nem is kívánod majd az édességet!

7 EREDMÉNYES FOGYITRÜKK, AMIT KÖNNYŰ BETARTANI! >>> 
Egy kis szünetet

Az, aki az evést csak mellékes tevékenységnek tekinti, könnyen átsiklik afölött, hogy mi kerül a tányérjára. Kezeld tudatosan az ebédszünetet: szánj rá nagyjából fél órát! Ha szendvicset szeretnél enni, válaszd a teljes kiőrlésű zsemlét sovány pulykamellsonkával és sok zöldséggel. A menzán jó döntés a sovány szárnyashús egy nagy adag salátával vagy egy tányér paradicsomos tészta.

TISZTÁBB BŐR ÉS JÓPÁR KILÓ MÍNUSZ: HÉTVÉGI VILLÁMDIÉTA SPÁRGÁVAL >>> 
A tárgyalóasztalnál

Megbeszélésen ülsz, az asztal pedig tele van pogácsával, keksszel? A legkönnyebben úgy állhatsz ellen a csábításnak, ha lehetőség szerint minél távolabb ülsz le az előre kikészített nassolnivalóktól, hiszen így nehezebb lesz csipegetni belőlük.

A svédasztal átka

Ott áll a roskadásig megrakott asztal, te pedig, persze, mindent meg akarsz kóstolni? Állj: válassz egy kistányért, legalább a felét salátával, zöldségekkel pakold meg, és ne repetázz.

9 GYAKORI HIBA, AMI TÖNKRETESZI A DIÉTÁT >>> 
Útközben

Kisebb lesz a kísértés, hogy egy benzinkútnál megállva zsíros és egészségtelen falatokat vásárolj magadnak, ha még indulás előtt becsomagolsz egy kis elemózsiát.

FOGYÓKÚRÁZÓK FIGYELEM! 9 SZUPEREGÉSZSÉGES ÉS DIÉTÁS REGGELI >>> 
Pizzafutár

Hétköznap esténként néha nincs időd vagy kedved ahhoz, hogy főzz, így kézenfekvőnek tűnik pizzát rendelni? Hogy kikerüld a diétacsapdát, vasárnap főzz egy nagy adag tartalmas zöldséglevest, és adagonként fagyaszd le! Ha esténként ezt fogyasztod, azzal az alakodat is kíméled.

Tetthely: a fotel

Az izgalmas krimi mellé egy teljes zacskó chips dukál? Inkább keress egy pici tálat, tegyél pele pár szem nasit, a többit pedig dugd el a szekrényben. Még egészségesebb megoldás, ha rágcsálnál valamit: egyél zöldségrudacskákat (pl. sárgarépa, paprika, kígyóuborka) zsírszegény joghurtból és zöld fűszerekből készült mártogatóssal.

TÁPLÁLKOZÁSI KISOKOS: EZT EDD ÉS EZT NE, HA NARANCSBŐRREL KÜZDESZ! >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin