Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához adjuk a kétfajta cukrot és a narancshéjat, habosra keverjük. Apránként hozzáadjuk az átszitált lisztet és a sütőport. Lazítónak egy kevés tojáshabot is rakhatunk bele, majd ha szép sima, a többi tojáshabot is beleforgatjuk óvatosan. Egy sütőpapírral kibélelt 26 cm átmérőjű tortaformába öntjük, és előmelegített sütőbe toljuk. 180-190 fokon megsütjük. Ha kész, kivesszük a formából és hűlni hagyjuk. A krémhez a zselatint beáztatjuk. A narancslevet a cukorral és a narancs reszelt héjával összekeverjük, és kb. 5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, a likőrt és a zselatint hozzáadjuk. Hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a joghurtot is. Ha a krém kezd megdermedni, óvatosan belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt. A pickótát visszetesszük a formába, megkenjük narancslekvárral (de ez el is maradhat), és rásimítjuk a krém felét. Megrakjuk egy sor babapiskótával és rásimítjuk a megmaradt krémet. Tetejét narancsszeletekkel díszítjük.