Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos sertéskaraj

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.

2. A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk, és kiszedjük belőle a magokat.

3. Az újhagymát durvára vágjuk.

4. A tyúkhús alaplevet a ketchuppal elkeverjük.

5. A vajat és az olajat felhevítjük. A karaj mindkét oldalát átsütjük, tálba tesszük, és letakarva melegen tartjuk.

6. A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tyúkhús alaplevet, állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, sóval, borssal ízesítjük.

7. A karajszeletekre öntjük a szószt, majd megszórjuk reszelt narancshéjjal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss