Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Narancsos savanyúkáposzta-saláta, köleslepénnyel

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • 20 dkg savanyú káposzta,
  • 20 dkg narancs,
  • 20 dkg alma, méz,
  • 10 dkg köles,
  • 20 dkg túró,
  • 5 dkg vöröshagyma,
  • 5 dkg kölesliszt,
  • 1 tojás,
  • só,
  • kakukkfű

Elkészítés

    A savanyúkáposztát leöblítjük és kissé összevágjuk, hozzáadjuk a vékony cikkekre vágott almát és narancsot, mézzel ízesítjük és összekeverjük. A kölest sós vízben megfőzzük, kihűtjük és leszűrjük. Hozzákeverjük az áttört tehéntúró t, a szeletekre vágott és olajban aranysárgára pirított vöröshagymát, tojást és a köleslisztet, sózzuk, kakukkfűvel fűszerezzük és összedolgozzuk. A masszából kis lepényeket formázunk, forró olajban kisütjük és a salátával tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin