Elkészítés: A tepsit kikenjük margarinnal, megszórjuk morzsával. 2 narancsot meghámozunk, karikákra vágjuk. A kikent morzsázott tepsibe sorba rakjuk a narancskarikákat.
Az összetevőkből a kakaó nélkül piskótatésztát keverünk. A felét a narancsokra öntjük. A másik felébe belekeverjük a kakaóport, és a sárga tésztára öntjük. Előmelegített sütőben közepes lángon kb. 20-25 percig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A cukor felével habosra keverjük a margarint. A pudingot megfőzzük a maradék cukorból, tejből és pudingporból. Langyosra hűtjük. Kanalanként belekeverjük a margarinba. A kihűlt piskótát kiborítjuk, hogy a narancsos rész felülre kerüljön. Megkenjük a krémmel, megszórjuk a reszelt csokival vagy tortadarával. Hűtőbe tesszük 1 órára.
Narancsszeletekkel díszíthetjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre