Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos-majonézes káposztasaláta

45 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A káposztát nem túl vékonyra és rövidebb szálakra szeljük. A sárgarépát a káposztához hasonló formájúra vagdaljuk. Az egészet enyhén megsózzuk, és hagyjuk állni minimum 30 percet, hogy az egész kicsit „megtöttyedjen”.

Közben öntetet készítünk a tejfölből, a majonézből, fél narancs reszelt héjából és 4 evőkanál narancsléből.

Ha a káposzta túl sok levet eresztett, akkor leitatjuk/leöntjük, majd az öntetettel és fél narancs kockára vágott húsával összeforgatjuk. Ízlés szerint borsozhatjuk.

Megjegyzés

Fontos, hogy a narancs, amit használunk ne legyen túl savanyú.
- esztiklock

Ezek is érdekelhetnek

Friss