Elkészítés: Nagyon kemény habbá verünk 6 tojásfehérjét, és 5 dkg cukorral még tovább verjük.
Egy másik edényben a tojások sárgáját 15 dkg cukorral és 1 teáskanál sütőporral szintén habosra keverjük. 6 evőkanál frissen facsart narancslevet és 1 evőkanál reszelt narancshéjat adunk hozzá, és ezzel is keverjük 1-2 percig. Végül 15 dkg réteslisztet szitálunk hozzá, és egy alaposan kikent kuglófformába töltjük.
Előmelegített sütőbe rakjuk, és tűpróbáig sütjük a süteményt.
Adhatunk hozzá vaníliamártást, de gyümölcssalátával is fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre