Elkészítés: A mascarponét keverjük simára a porcukorral, a vaníliás cukorral, a narancs levével és reszelt héjával (én klementin héjat és levet adtam hozzá, mert annak édesebb, és intenzívebb az íze). Ezután keverjük hozzá a darált kekszet, majd tegyük be a hűtőbe legalább 1 órára, hogy kellően lehűljön, és formázható masszát kapjunk.
A hűtőből kivett masszából formázzunk diónyi golyókat, majd hempergessük meg a kókuszreszelékben. Ezután tegyük vissza a hűtőbe.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a narancsos kókuszgolyókat a hűtőből, majd rögtön kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre