Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos-csokis mousse

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A csokoládét felolvasztjuk.
  2. A tojássárgáját összekeverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáöntjük az olvasztott étcsokoládét és tovább keverjük. Belekeverjük a narancs reszelt héját, majd a felvert tejszínt, végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is.
  3. A csokikrémet minimum 1 órára a hűtőbe tesszük, majd poharakba adagoljuk, és narancskockákkal és reszelt narancshéjjal díszítjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a narancsos csokimousse

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss