Elkészítés: A spárgát megtisztítjuk, az alját levágjuk, a fejeket különválasztva enyhén sós forró vízben újraforrástól számítva kb. 5-8 percen át főzzük. A narancs héjának sárga részét vékony csíkokra vágjuk, majd kifacsarjuk. A gyöngyhagymát finomra vágjuk, olívaolajban megfonnyasztjuk. Az ízlés szerint sóval-borssal fűszerezett csirkemellet hozzáadjuk, mindkét oldalán pirosra sütjük. A brandyvel és a narancslévej megöntözzük, és 8 percen át gyenge lángon tartjuk. A spárgát lecsepegtetjük, félbevágjuk, a csirkét a levéből kivesszük. A felcsíkozott narancshéjat és a spárgát a csirke főzőlevébe tesszük, néhány percen át pároljuk, a csirkeszeletekre öntjük, végül a felaprított metélőhagymával megszórjuk és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre