Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos csirkecombok

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Zeller

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, aztán szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk. A narancsot alaposan megmossuk, és héjastul cikkekre vágjuk a meghámozott hagymával együtt.
  2. Egy nagyob serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk benne a csirkecombokat. Hozzáadjuk a narancs- és hagymacikkeket, majd megpirítjuk az egészet. Ezután hozzáöntjük a bort, felforraljuk, aztán hozzáadjuk a húsleves alaplevet.
  3. A narancsos-hagymás húst belekanalazzuk egy tűzálló tálba, és készre sütjük 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt. Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk. 

Megjegyzés

A receptet Fanny konyhája biztosította nekünk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss