Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Narancsos csirkecombok

default user icon

Hozzávalók

  • 10 db csirkecomb
  • frissen őrölt bors
  • 1 db bionarancs
  • 1 fej lila hagyma
  • 2-3 ek olaj
  • 150 ml száraz fehérbor
  • 150 ml húsleves alaplé

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megmossuk, aztán szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk. A narancsot alaposan megmossuk, és héjastul cikkekre vágjuk a meghámozott hagymával együtt.
    2. Egy nagyob serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk benne a csirkecombokat. Hozzáadjuk a narancs- és hagymacikkeket, majd megpirítjuk az egészet. Ezután hozzáöntjük a bort, felforraljuk, aztán hozzáadjuk a húsleves alaplevet.
    3. A narancsos-hagymás húst belekanalazzuk egy tűzálló tálba, és készre sütjük 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt. Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.

    SÖRÖS CSIRKECOMB POFONEGYSZERŰEN >>> 

    MAJORÁNNÁS CSIRKECOMB HAGYMÁS BURGONYÁVAL >>>

    PARADICSOMOS-MÉZES PÁCOLT CSIRKECOMB >>> 

Megjegyzés

A receptet Fanny konyhája biztosította nekünk.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin