Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos csirke

MME MME
5 4.5/5
75 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat vagy egészben, vagy az alsó- illetve felsőcombra elvágva befűszerezzük. A tepsibe nagyon kevés étolajat öntünk, a húst belehelyezzük. A tejszínt, a narancslevet és a mustárt összekeverjük, jó alaposan eldolgozzuk benne a mustárt, majd a húsra öntjük. Fólia alatt kb. egy órát sütjük, majd a fóliát levéve aranybarnára sütjük, közben többször meglocsoljuk a húst a szafttal. Leginkább párolt rizs vagy rizi-bizi illik hozzá.

Megjegyzés

Nagyon pikáns íze lesz a csirkének a szaftnak köszönhetően. Elkészítése egyszerű, de mégis különleges étel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss