Elkészítés: A tésztához a puha vajat a a tojásokkal és a cukorral, a narancshéjjal és levével jól kikeverjük. Mehet bele a tejföl, az ánizsmag és a liszt a sütőporral, elkeverjük, végül a mazsolát is beleforgatjuk.
200 fokra előmelegítjük a sütőt, egy kisebb, 22 x 28 cm-es tepsit kibélelünk zsírpapírral, és ebbe simítjuk bele a tésztát. (Én nedves kézzel simítottam el), majd kb. 14 perc alatt megsütjük.
Asztalra borítjuk, ha felpúposodik valahol, akkor egy tálcával lenyomjuk. A zsírpapírt leszedjük.
Ha kihűlt, a simábbik felére elkészítjük a cukormázat, elkenjük rajta, és megszórjuk tortadarával.
Kis kockákra vágjuk még száradás előtt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre