Elkészítés: A zöldségeket fél centis kockákra vágjuk, majd besózzuk. 20 perc elteltével a levet leszűrjük róla.
A 4 főtt tojást két szelet kivételével szintén kockákra vágjuk, és a salátába keverjük.
A reszelt fokhagymára ráöntjük az olajat, és kikeverjük. Utána a túrót, a tejfölt, a tojássárgáját hozzáadjuk, és összedolgozzuk. A túró kissé darabos lehet az öntetben, végül ételízesítővel ízesítjük.
Ráöntjük a felkockázott zöldségre és elkeverjük. A tetejére reszeljük a sajtot, majd rátesszük a két karika tojást, és napsugárként a cikkekre vágott paradicsomot.
Bármely sült vagy grillezett húshoz finom, de ha gépsonkát keverünk a zöldséghez, önálló fogásként is remek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre