Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napraforgós borjúszelet

MME MME
5/5
45 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst leöblítjük, konyhai papírtörlővel felitatjuk róla a vizet. A napraforgómagot durvára vágjuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk. Elkészítés: A spenótot összeturmixoljuk vagy apróra vágjuk, a rizzsel együtt fél liter sós vízben, fedő alatt 20 percig főzzük. A felesleges vizet leszűrjük. A húst sózzuk, borsozzuk, a tojást felverjük, és megmártjuk benne a húst. Beleforgatjuk a napraforgómagba. Serpenyőben olajat forrósítunk, és aranybarnára sütjük benne a húst. A tejszínben elkeverjük a curryt, a bort, a zöldséglevest, és felére beforraljuk. A húst a spenótos rizzsel, a curryszósszal tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 3865 kJ/925 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss