Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napóleon rostélyos

30 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A rostélyos szeleteket 2-3 napig mustáros, olajos pácban érlelem, majd alaposan kiklopfolom, gyengén sózom, alaposan borsozom. Egy serpenyőben a vajon alaposan átsütöm, egy tálra kiszedve félreteszem.

A serpenyőben maradt vajra ráöntöm a tejszínt és a konyakot, sűrű mártássá forralom.

Tálaláskor a mártással megöntözöm a húst, köretként burgonyaropogóst adok mellé.

Megjegyzés

A sóval nagyon csínján bánjunk, ne az domináljon benne, sokan nem is sózzák, így a mustár, a bors íze érződik igazán, a konyak zamatával. Jó étvágyat, Nani. - Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss