Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napi 5000 kalóriát evett a Trónok harca sztárja

default user icon
MME
A Trónok harca sorozat ugyan 8 évad után befejeződött, de a széria és a szereplők népszerűsége töretlen. Az egyik legnépszerűbb színész a Havas Jont alakító Kit Harington, akinek az étrendjét is átírták a forgatások.

Kit Harington lovagolt, falat mászott, kardot forgatott, páncélt viselt a Trónok Harca nyolc évada során. Haringtonnak tehát jó kondiba kellett kerülnie ahhoz, hogy a többórás forgatásokat bírja. A színésznek nem volt valami jó fizikuma, és ez akkor derült ki, amikor a sorozattal párhuzamosan elkezdte forgatni a Pompeji című filmet is. 

Haringtonnak egy személyi edző volt segítségére, hogy a Pompeji forgatásainak a kezdetére felépítse az izomzatát, és erre mindössze nyolc hét állt rendelkezésükre. A színész a súlyzós és a kardiógyakorlatokon kívül rengeteg olyan feladatot kapott, amely a gyorsaságát, a dinamikus mozgását fejlesztette. Az edzője szerint hihetetlen gyors ütemben változott az izomzata. 

Az edzések mellett persze a sztár étrendjét is átírták. Haringtonnak naponta öt-hat étkezése volt. Étrendjének 45% szénhidrátot, 35% fehérjét és 20% zsírt tartalmazott. Öt héten át napi 5000 kalóriát evett.

- Rengeteg jó szénhidrátot ettem, például barna rizst, édesburgonyát és emellett sok csirkét - mondta Harington, aki minden héten egy csalónapot tartott, amikor kedvenc ételeit ehette. 

A színész a kemény munkának aztán a Trónok harcában is hasznát látta, mert az utolsó négy évadban igencsak sok olyan jelenetben szerepelt, ahol szüksége volt a testi erejére. 

KAPASZKODJ MEG! JÖN A TRÓNOK HARCÁS OREO KEKSZ >>> 

EZT NEM HISZED EL! ENNYIT ESZIK A TRÓNOK HARCA SZTÁRJA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss