Elkészítés: A 4 tojássárgáját a porcukorral, kávéval habosra keverjük. A darált diót, lisztet, sütőport összekeverjük, és a felvert tojásfehérjével váltogatva belekeverjük a kávés tojásba. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon, kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet, lisztet, vaníliás cukrot összefőzzük, kihűtjük. Habosra keverjük a vajat a porcukorral, végül belekeverjük a tojássárgáját. A lisztes pépet összekeverjük a kikevert vajjal, és a megsült tésztára kenjük. Végül a sütit csokimázzal bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre