A vajat gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a kakaót és a felvert tojást. Addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a durvára tört diót, a kókuszreszeléket és a darált kekszet. Végül apránként hozzáöntjük a tejet. Az elkészült masszát egy 25x30 cm-es tálba nyomkodjuk.
A krémhez szükséges pudingport elkeverjük a tejben. A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, közben a tejszínt kemény habbá verjük. A vaníliás pudingot összedolgozzuk a vajas krémmel, majd hozzáadagoljuk a tejszínhabot. Az elkészült krémet a kekszes masszára simítjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
A cukrot felforraljuk a vízzel, és szirupot főzünk belőle. Lehúzzuk a tűzről, kissé hagyjuk hűlni, majd hozzáadjuk az átszitált kakaót. Alacsony fokozaton tovább főzzük, hozzáadjuk a hideg vajat, és folyamatos keverés mellett a masszába dolgozzuk. Kicsit hűlni hagyjuk, bevonjuk a csokimázzal, és néhány órára hűtőbe tesszük.