Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagyszabású koncerttel lép fel Budapesten Mireille Mathieu

default user icon
MME
2020. március 3-án a Papp László Sportarénában lép színpadra a világhírű sanzonénekesnő, Mireille Mathieu.

Edith Piaf „reinkarnációja” ősszel a párizsi Eiffel-torony 130. születésnapján énekelt, 2020. március 3-án pedig a Papp László Sportarénában fogja elkápráztatni a közönséget különleges előadásával.

Mireille Mathieu-t aligha kell bemutatni a magyar közönségnek. Edith Piaf reinkarnációjától a provence-i pacsirtán át a szeretet énekesnőjéig megannyi jelzővel illették Avignon híres szülöttét. Pályafutása 54 éve alatt 1400 dalt énekelt, több mint 130 millió albumot adott el. Maratoni koncertturnék, megarendezvények fellépőjeként sokezres tömegek előtt énekelt.

„Egy énekesnő életében nem csak diadalok és ráadások fordulnak elő. Vannak napok, amikor az embernek semmi kedve hozzá, mégis el kell indulni. Akkor is mosolyogni kell, amikor a szív nem kívánja valami bánat miatt, amit nem szabad felfedni. Aztán ott van a fáradtság, amit el kell feledni, mert a vörös függönynek mindig fel kell gördülnie. Mit számít a reményét vesztett szív, amikor az örömről kell énekelni! Mit számít a bénítóan ható lámpaláz, abban a pillanatban, amikor kigyulladnak a reflektorok!” - így értékelte pályafutását az énekesnő.

A sanzon koronázatlan királynője hamarosan Budapestre látogat, melynek során a Cseh Nemzeti Filharmónia kíséretével, valamint több meglepetés vendéggel lép majd színpadra a Papp László Sportarénában.

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss