Elkészítés: A krumplikat megpucolom, megmosom, és amin a zsemlét is szoktuk azon lereszelem. Teszek bele lisztet, 1 tojást ütök bele, megsózom, borsozom, ízlésem szerint megszórom ételízesítővel. Majd jól összekeverem, beleteszem a lisztet, hogy normális tésztajellegű legyen. Ezután fogok egy tepsit, amit jól bekenek zsírral, és beleöntöm a masszát. Kicsit megszurkálom a tetejét, majd beteszem a sütőbe. Addig sütöm, míg jó lesz az oldala, majd megfordítom. Körülbelül háromnegyed óra alatt szépen megsül mind a két fele. A fokhagymát lenyomom, majd egy kis sós kacsazsírral összekeverem és ráteszem a tetejére.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre