Elkészítés: A 3 tojás sárgáját habosra verjük, a fehérjét pedig kemény habbá. A fél bögre lisztet, a fél bögre kristálycukrot, a 2 joghurtot és a sütőport összekeverjük. Ehhez a sütőporos krémhez hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, majd 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál mézet és a felvert tojásfehérjét. A 15 dkg margarint az étcsokival vízgőz felett megolvasztjuk, majd amikor kicsit kihűlt, a krémhez adjuk, jól eldolgozzuk, figyelve arra, hogy a hab ne essen össze!
Tortaformába öntjük, és a piskótához hasonlóan sütjük, de nem kell megvárni, míg a belseje is teljesen átsül, ha a tűpróbánál kicsit még tésztás marad a tű, akkor már jó a torta, hiszen belül attól lesz olyan nagyon krémes.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre