Elkészítés: 1, A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét 8 dkg porcukorral kemény habbá verjük.
2, A margarint habosra keverjük 7 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Belekeverjük a tojások sárgáját, majd ehhez a keverékhez adjuk a lisztet, a sütőport, a langyos tejet és a citromhéjat.
3, Végül kanállal hozzákeverjük a tojásfehérjét, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön szét.
4, Kikent, lisztezett tepsibe öntjük a masszát, belepotyogtatjuk a szedret, majd kristálycukorral elkevert fahéjjal a tetejét megszórjuk.
5, Előmelegített sütőben 35 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre